Рецидивуючий бактеріальний вагіноз: варіативний підхід з урахуванням можливих патогенетичних аспектів - N.F. Zakharenko; I.P. Manoliak; V.S. Solskiy (Український журнал Здоров'я жінки)
Мета - оцінити ефективність, тривалість клінічного результату, безпечність і переносимість комплексного лікування рецидивуючого бактеріального вагінозу (БВ) з послідовним застосуванням антибактеріального засобу та пробіотичних супозиторіїв.