Eenmaal iets dappers deur Annelie Ferreira - D. F. van Tonder (Acta Theologica)
Uit teks: Met die woord vooraf neem die outeur ’n vertrekpunt in wat beslis dapper is. Sy beweer dat mense intens bewus is van die onpeilbaarheid van daardie wonderlike kragtige en misterieuse mag wat hulle soms “god” noem en soms iets anders. Hulle weet dat daardie mag so groot is dat dit nooit volkome binne ’n enkele godsdiens omskryf kan word nie.